"A csönd nem csupán a természet hangja, hanem a lélek legbenső szükséglete." - Tatiosz

Bemutatkozás


HOGYAN LETTEM SEGÍTŐ?

Negyvenkét éves koromig éltem az "átlagos" életemet.

Két házasságból három csodálatos gyermek édesanyjaként, hivatalban, köztisztviselőként dolgozó, egyedülálló nőként teltek akkoriban a napjaim. Küzdöttem a hétköznapok viharaival, mint mindenki más.

És aztán közbelépett a Sors, és egy pillanat alatt tornádóként elsöpört, nem térdre, de arccal a sárba döngölt. Legidősebb gyermekem autóbalesetben életét vesztette 21 évesen.

A következő években a tragédia hatására sorban bukkantak fel bennem az Élet igazán nagy kérdései: Ki vagyok én? Ki vagyok én a testemen túl? Honnan jövök? Hová tartok? Mi a valóban fontos az Életben? Mi az Élet? Mi van az Élet után? Ekkor akadt a kezembe egy újság, amelyben egy hamarosan induló tanfolyamról olvastam: metafizikai speciális tanácsadó képzés.
Ez volt az első lépés....

A vizsga után kinyílt bennem egy ajtó, és sorra jöttek a további képzések: agykontroll, talp- és testmasszázsok, önismereti-önfejlesztő csoportok, önismereti-módszertani képzések, haptonómia, kinezio-taping, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, családállítás, A Csodák Tanítása, gyászfeldolgozást támogató csoport vezetés.

Ekkor már egyre többen jutottak el hozzám, s egyre többeknek tudtam hatékony segítséget nyújtani - miközben még a hivatalban is helyt álltam. Egészen 2012. szeptember 1-ig, amikor eljött az idő, hogy teljes lényemmel a hivatásomnak szenteljem magamat.

Azóta segítőként élek.

Mindeközben rendületlenül folytatom az önképzést, önfejlesztést testi-lelki-szellemi szinten.
Bejártam a poklot, és megismertem annak minden bugyrát. De kincsekkel tértem vissza az Életbe, és a veszteséget szenvedők, gyászolók számára megtartó empátiával tudok segítő kezet nyújtani. Ezen túlmenően mindenkinek, akinek elakadt az élete, aki testi-lelki gondokkal küzd az élet bármely területén. Akár egyéni beszélgetések, masszázsok, akár csoportos munka alkalmával.