"Az Élet legfontosabb pillanata a jelen pillanat, a legfontosabb ember, akivel most beszélsz, a legfontosabb feladat: a Szeretet"

Az ajtó nyitva áll.


Aki személyesen nem tud eljönni konzultációra, azok számára elérhető vagyok on-line módon is: Skype és Messenger video-chat a rendelkezésre áll. Találkozzunk a Szeretet Terében, on-line! :) <3

A hétköznapok mókuskereke messze vitte önmagától...... Elfáradt testileg-szellemileg....... A lelke zaklatott.......
Teljes lénye regenerálódását elősegítheti nem hagyományos módszerekkel.
Jelentkezzen be segítő beszélgetésre-életvezetési tanácsadásra, próbálja ki a talp- és testmasszázst, haptonómiát, vagy tapasztalja meg a Kapcsolatteremtő Gyógyítást!
Testi - lelki gondok, elakadás, krízis, gyász, egyéb nehéz élethelyzet esetén szeretettel várom.
Jöjjön el csoportba, fedezze fel és tapasztalja meg a családfelállítást, amely helyreállítja a megsérült Rendet saját maga és családja Életében!
A gyászfeldolgozást támogató csoportban sorstársakra találva megtapasztalhatna, hogy nincs egyedül a gyászban, bárkit, bármit veszített el.
Az önsegítő-önfejlesztő csoportokban megismerkedhet a csoport megtartó erejével, a csoportmunkával, amely hozzásegíti a kalandhoz, ami önmagához vezeti el.

Vélemények munkámról

"10 éve körülbelül a férjem szédelgett, zsibbadtak a végtagjai, és mivel ipari alpinista, a magasban dolgozik minden nap, gyorsan MRI időpontot kértünk. Az eredmény mielin pusztulás, kisülések az agyban, gócok, egy -kettő közvetlenül a gerinccsatorna körül, ami szklerózis multiplexre utal.
Nagyon megijedtünk. A DVD-n, amit MRI után kaptunk, egyértelműen látszott a gond...
Aztán pár évre rá a családban történt sok haláleset elsodort minket a családállításra, aminek köszönhetjük, hogy nagylányunk hormonális gondjai , zárkózottsága megszűnt, középső gyermekünk a halott elhalt testvére helyett az élő testvéreire tudott fókuszálni, jómagam elkezdhettem a balesetben elhunyt nővérem élete helyett a magamét élni, és a napokban, 3 év után , egy újabb csodát élhettünk meg. A férjem MRI kontrollvizsgálaton volt, rettegtünk, hogy mi lesz eredmény. A Covid miatt csak telefonos “rendelés” van, megcsörrent a telefon, a három gyermekünk és én ott álltunk a férjem mellett, és vártunk.... A diagnózis: nyoma sincs a szklerózisnak, vagy a gócoknak. 3 éve volt az első állítása, majd 3 kapcsolatteremtő gyógyítása. Együtt vettünk részt a gyógyításokban, emlékszem a szivárványszínű erőtérre, ami a gyógyítás alatt áramolt a férjem fejébe, mintegy utókezelés , a családállítás alatt történtek után.
Egy nagyon fontos dolgot is szeretnék üzenni azoknak, akik olvasnak: függetlenül attól, hogy hisz-e benne valaki, vagy “relaxálni képes” egyén-e (mert sok technikánál, ha nem sikeres, ez szokott lenni az egyik kifogás, hogy nem vagy képes ellazulni, mert a sok stressz nem engedi...), függetlenül minden külső vagy belső tényezőtől, MŰKÖDIK!!!! A kapcsolatteremtő gyógyítások alatt 10 perc elteltével a párom édesen horkolt mellettem, mégis mindent fel tudott idézni, ami történt, úgy is, hogy igazából nem is érti, hogy mi történik a folyamat alatt. Nem kell érteni, nem kell “képesnek” lenni, mindegy, milyen mindennapi körülményből zuhansz be egy állításra, vagy gyógyításra, mindentől függetlenül egy feledhetetlen, fejlesztő, harmonizáló , és egészségesen teljességet adó utazásban lesz részed!
Köszönöm Tóth Gabriellának, a morfogenetikus mezőnek, Bert Hellingernek, Eric Pearl-nek, a családomnak, az őseimnek, és még sorolhatnám..."


M.Gy. ffi és felesége - Családállítás, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, segítő beszélgetések