"Az Élet legfontosabb pillanata a jelen pillanat, a legfontosabb ember, akivel most beszélsz, a legfontosabb feladat: a Szeretet"

Az ajtó nyitva áll.


Aki személyesen nem tud eljönni konzultációra, azok számára elérhető vagyok on-line módon is: Skype és Messenger video-chat a rendelkezésre áll. Találkozzunk a Szeretet Terében, on-line! :) <3

A hétköznapok mókuskereke messze vitte önmagától...... Elfáradt testileg-szellemileg....... A lelke zaklatott.......
Teljes lénye regenerálódását elősegítheti nem hagyományos módszerekkel.
Jelentkezzen be segítő beszélgetésre-életvezetési tanácsadásra, próbálja ki a talp- és testmasszázst, haptonómiát, vagy tapasztalja meg a Kapcsolatteremtő Gyógyítást!
Testi - lelki gondok, elakadás, krízis, gyász, egyéb nehéz élethelyzet esetén szeretettel várom.
Jöjjön el csoportba, fedezze fel és tapasztalja meg a családfelállítást, amely helyreállítja a megsérült Rendet saját maga és családja Életében!
A gyászfeldolgozást támogató csoportban sorstársakra találva megtapasztalhatna, hogy nincs egyedül a gyászban, bárkit, bármit veszített el.
Az önsegítő-önfejlesztő csoportokban megismerkedhet a csoport megtartó erejével, a csoportmunkával, amely hozzásegíti a kalandhoz, ami önmagához vezeti el.

Vélemények munkámról

Az első családállításra azért mentem el, mert megszólított a leírása. Emlékszem, ahogy olvastam, milyen problémákra nyújthat feloldást….. szinte mindegyik rám illett. Egész addigi életemet körös-körül fonta az a megfoghatatlan létbizonytalanság-érzés. A saját csapdámban vergődtem. Állandó bűntudat hömpölygött bennem, szégyelltem, ha én többre vágyom, megijedtem a bennem meg-megcsillanó őserőtől, mert még magától a sikerességtől is féltem. Így mindaz, amit valaha meg szerettem volna valósítani, vagy elérni az életemben, csak álom maradt. A bennem lüktető blokktól nem tudott kikelni a magja, hogy elképzelés, majd terv legyen belőle, hogy szépen munkálkodva a valóságommá legyen. Nem engedtem meg magamnak a tökéletlenséget, inkább fenntartottam a tökéletesség egyre szorítóbb vértjét, hogy én mindig jól vagyok, nincs semmi gondom…. szorosan magam elé húztam a lazaság pajzsát. Nem tudtam, hogy pont abban rejlik az emberségem lényege, hogy igenis merek kinyílni, el- és befogadni, s ennek árán akár sebezhetővé is válni.

Az ember nem is gondol bele, hogy milyen nagy jelentősége van annak, milyen talaj táplálja a gyökereit. De ha hajlandó a felszínnél mélyebbre ásni, elsősorban önmagában, felkészülve arra, hogy nem lesz minden látvány szívderítő, azzal akaratlanul is új élet hajtását fakasztja családfája minden ágán. A családrendszeremet szétfeszítette az abból fakadó káosz, hogy senki sem a saját helyét foglalta el abban. Márpedig a számomra legjobb kilátás arról a helyről nyílik felém, ahová a  jegyem szól. Onnan értek mindent a legtisztábban, hiszen az enyém. Ha nagymama vagyok, legyek nagyszülő. Ha édesanya vagyok, legyek szülő. Ha gyermek vagyok, legyek nagymamám unokája és szülőm gyermeke. Ők az elődök, én az utód. Ők a hátam mögött, én előre tekintve, arccal a jövőnek. Mert csak így látom meg a saját utamat. Bátorság kell ahhoz, hogy kapcsolódva őseimhez, mégis függetlenül tőlük elinduljak, hogy megírjam a saját  forgatókönyvemet. Kezdjem tiszta lappal. Ez csak az enyém. És igen, csinálhatom másképp, mint ők. Vágyhatok többre, mint ők. És el is érhetek többet is, mint ők. Az emlékükkel  szívemben, megtisztelve, de nem lemásolva sorsukat, szabadságom van. Szabadságom van elkövetni a saját hibáimat, hogy tanuljak, s megteremteni a saját boldogságomat, hogy kiteljesedjek. Az állítások nyomán átalakulnak a viszonyok, enyhülnek az ellentétek, állandó a rendeződés. Javult az édesanyámmal való kommunikációm. Nekem a vele való kapcsolat volt a gyenge pontom, amikor először Gabihoz mentem. A családállítások kapcsán rálátok a problémákra, belelátok a mélységükbe, elismerem őket, és szembe tudok nézni velük. Amíg erre nem voltam képes, uralkodtak felettem. Vannak nehézségek, konfliktusok, könnyű útra nem számítok, de minden a fejlődés irányába halad.

Azért látom veszélyes helynek a világot, vagy rossznak az embereket, mert körül vagyok véve korlátokkal. De van egy jó hír; mivel a korlátokat én állítottam fel, le is tudom bontani őket.

Nos, ez az ízelítő abból, amit az eddigi családállításokon és önismereti utamon a batyumba szedegettem.

N.A. nő - Családállítások - Egy nap a MEZŐ-ben egy napos önfejlesztő műhely, Ki vagyok Én?- 9 alkalmas önismereti csoport