"Az Élet legfontosabb pillanata a jelen pillanat, a legfontosabb ember, akivel most beszélsz, a legfontosabb feladat: a Szeretet"

Az ajtó nyitva áll.


Aki személyesen nem tud eljönni konzultációra, azok számára elérhető vagyok on-line módon is: Skype és Messenger video-chat a rendelkezésre áll. Találkozzunk a Szeretet Terében, on-line! :) <3

A hétköznapok mókuskereke messze vitte önmagától...... Elfáradt testileg-szellemileg....... A lelke zaklatott.......
Teljes lénye regenerálódását elősegítheti nem hagyományos módszerekkel.
Jelentkezzen be segítő beszélgetésre-életvezetési tanácsadásra, próbálja ki a talp- és testmasszázst, haptonómiát, vagy tapasztalja meg a Kapcsolatteremtő Gyógyítást!
Testi - lelki gondok, elakadás, krízis, gyász, egyéb nehéz élethelyzet esetén szeretettel várom.
Jöjjön el csoportba, fedezze fel és tapasztalja meg a családfelállítást, amely helyreállítja a megsérült Rendet saját maga és családja Életében!
A gyászfeldolgozást támogató csoportban sorstársakra találva megtapasztalhatna, hogy nincs egyedül a gyászban, bárkit, bármit veszített el.
Az önsegítő-önfejlesztő csoportokban megismerkedhet a csoport megtartó erejével, a csoportmunkával, amely hozzásegíti a kalandhoz, ami önmagához vezeti el.

Vélemények munkámról

Kedves Gabi! Szeretném jelezni hogy annyi program, tennivaló van az életemben hogy nem jut időm most másra.
ËLEK maximálisan! Annnyira hálás vagyok érte!
Bár gondolom neked az a jó ha nem Nálad sírunk és te tudod hogy nem hálátlanságból nem jelentkeztem mostanság.
(A téma, amivel ezt megelőzően 4 hónappal megkeresett a visszajelzés írója: Miért kerülget a halál szele? Ebben az évben többször merült fel tumor gyanuja rutin szűrővizsgálatok eredményei alapján. Tünet nincs. Lelet negatív.)

50 éves nő - Családállítás, Kapcsolatteremtő Gyógyítás