"Az Élet legfontosabb pillanata a jelen pillanat, a legfontosabb ember, akivel most beszélsz, a legfontosabb feladat: a Szeretet"

Az ajtó nyitva áll.


Aki személyesen nem tud eljönni konzultációra, azok számára elérhető vagyok on-line módon is: Skype és Messenger video-chat a rendelkezésre áll. Találkozzunk a Szeretet Terében, on-line! :) <3

A hétköznapok mókuskereke messze vitte önmagától...... Elfáradt testileg-szellemileg....... A lelke zaklatott.......
Teljes lénye regenerálódását elősegítheti nem hagyományos módszerekkel.
Jelentkezzen be segítő beszélgetésre-életvezetési tanácsadásra, próbálja ki a talp- és testmasszázst, haptonómiát, vagy tapasztalja meg a Kapcsolatteremtő Gyógyítást!
Testi - lelki gondok, elakadás, krízis, gyász, egyéb nehéz élethelyzet esetén szeretettel várom.
Jöjjön el csoportba, fedezze fel és tapasztalja meg a családfelállítást, amely helyreállítja a megsérült Rendet saját maga és családja Életében!
A gyászfeldolgozást támogató csoportban sorstársakra találva megtapasztalhatna, hogy nincs egyedül a gyászban, bárkit, bármit veszített el.
Az önsegítő-önfejlesztő csoportokban megismerkedhet a csoport megtartó erejével, a csoportmunkával, amely hozzásegíti a kalandhoz, ami önmagához vezeti el.

Vélemények munkámról

"Életem legbonyolultabb időzsakában találkoztam veled. Csupa káosz volt minden körülöttem.
Én, aki azelőtt a legerősebbnek gondoltam magam, rájöttem, hogy teljesen össze vagyok zavarodva, nincs rend az életemben. Úgy éreztemsokszor, megbolondulok, mintha nem is a saját életemet élném.
Egyéni beszélgetéseink alkalmával, segítségeddel sok minden megvilágosodott. Úgy érzem, mára már tisztábban látok, újból erősnek érzem magam. Bár van még min dolgozni, de már érzem, hogy jó irányba tartok. HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!"B.A. nő - Segítő beszélgetések, családállítás