"... A Rend az emberek közötti kapcsolatokban a Szeretet számára eleve adott. Ez a Szeretet csak akkor lehet sikeres, ha tisztában vagyunk ezzel a Renddel. A vak, tudatlan szeretet nem ismeri ezt a Rendet, és gyakran tévútra vezet bennünket. Ám ha Szeretetünk ismeri és tiszteletben tartja ezt a Rendet, akkor valóra váltja álmainkat. Az ilyen Szeretet jótékony, gyógyító hatással van mind ránk, mind a környezetünkre." - Bert Hellinger "

Szolgáltatások - Családállítás


Következő csoportos alkalom:  2021. szeptember 19.(vasárnap) 13:00-19:00
                                                      2021. október 10. (vasárnap) 13:00-19:00

                                                      Helyszín:  Debrecen Busi utca 8.
                                                     

Egyéni családállításra is van lehetőség. Keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken! 
 


Kiscsoportos módszer, amely segít elakadt élethelyzetekben, fizikai és lelki problémák, betegségek esetén.
A módszer egyéni formában is hatékonyan működik, hiszen a kliens lelkében ható dinamikákat tesszük láthatóvá ugyanúgy, ahogyan csoportban; a különbség abban áll, hogy egyéni családállítás során a képviselőket figurák illetve papírlapok segítségével jelenítjük meg. 

A családrendszerben meghatározott törvények: a Szeretet Rendjei hatnak tudattalanul. S amikor a Rend valami oknál fogva felborul, akkor következnek be az elakadások, sikertelenség az Élet bármely területén, egészségromlás, komoly betegségek.

Jelentkezés: csaladallitas@aszeretettere.hu
                       +36-20-314-2009

Mely esetekben érdemes igénybe venni a családállítást, vagy ismerőseink figyelmét felhívni rá?                                                                                 
Miért érdemes részt venni családállításon?
Amikor döntök arról, hogy igen, szeretném meglátni, ami van, az Igazságot, és családállításon megteszem ezt, rátekintek egy helyzetre, egy tünetre, egy kapcsolatra, akkor szabaddá válok, és képessé a változásra, változtatásra.
Meglátva az Igazságot felszabadulok a tudattalanban ható rejtett dinamikák kötése alól. Mert az Igazság felszabadít. Erőt ad.
Legyen szó elakadt gyászról, válás után szülők között konfliktusokkal terhelt kapcsolatról, párkapcsolati problémás helyzetről, szülő-gyermek közötti feszült viszonyról. Fizikai tünetről. Bármilyen nehéz élethelyzetről.

Jelentkezz bátran, ha megszólítanak a fentiek!  REND A LELKE MINDENNEK.
Szeretettel várlak!

Számítani kell rá, hogy sosem lehet előre meghatározni az időt, meddig tart egy csoportos családfelállítás. Aki a családfelállítás vége előtt távozik, nagy megterhelést ró a többi résztvevőre és az állítást vezetőre is, ezért kérem, aki jelentkezik, szánja rá az időt, amely lehet, hogy az egész délutánját igénybe veszi majd. Egymásért tegyük ezt meg! (Betegség, kisgyermek természetesen kivételt képez.)  
A családállítás nem helyettesíti a pszichoterápiát!
A résztvevő vállalja a felelősséget saját magáért, és aláírja, hogy nem áll és nem állt pszichiátriai kezelés alatt. A résztvevők nem állhatnak tudatmódosító szerek, pl. alkohol, gyógyszerek befolyása alatt!

#Családállítás #Debrecen #aszeretettere

Vélemények munkámról

Érdekes ez, annyiszor próbáltam már nekifutni, hogy összefoglaljam, hogy mi történt velem az elmúlt egy évben a családállítások és önfejlesztő csoportok után, amiket Gabi vezetésével jártam végig...
Igen ez egy út és néha egy útvesztő. Senki ne gondolja, hogy dolgozni önmagunkkal valami rózsás feladat, mégis van valami, ami újra meg újra arra ösztökél, hogy menjek tovább és hazudnék ha azt mondanám, hogy ez Gabi nélkül ment volna, sőt azt is el kell mondjam, hogy számomra nagyon nem mindegy, hogy szívem, lelkem kincseit és olykor legmélyebb mocsarait kivel osztom meg. Lehet szerencsés véletlen de inkább azt mondanám , hogy Isteni gondviselés, hogy Gabi mellett válhatok azzá, aki valójában vagyok és még egy elengedhetetlen dolog, a csoport tagjai, akikkel együtt dolgozunk és megyünk a csöppet sem könnyű úton.
Nem tudom ezt elmondani, hogy azokkal az emberekkel akikkel elindulsz egy önfejlesztő csoportban, milyen mély kapcsolat tud kialakulni - és most itt nem a fene nagy barátságokra gondolok, ez attól jóval több, inkább arra, hogy mindenki múltja, jelene valahogy összefonódik az enyémmel, minden elhangzott sztori adoptálható a sajátomba -, és mindannyiszor jön egy ilyen mélyről jövő, megvilágosult AHHHAAA érzés, mikor megosztjuk egymással a tapasztalásokat és rájössz, nem vagy egyedül. Olyannyira nem, hogy egy egy után - mégha üvegesre sírtam a szemem is -, feltöltődve indulok haza.

De lássuk mi is történt, ez lesz a harmadik évem, hogy járok Gabihoz, a családállításokra és csoportokba, és itt még mindig hozzáfűzném, hogy Gabira mindig, mindenben számíthattam, és nem csak mint segítő szakember, hanem mint ember megannyiszor megmutatta nekem, hogy létezik a jó ebben a világban, hiszen nagyon sokszor támogatott abban, hogy a csoportokat el tudjam kezdeni, vagy épp folytatni, valamint a kapcsolatteremtő gyógyítások, amiket kapok tőle, s ami által mindig jobban vagyok. Színtiszta szeretet és erő, amit ilyenkor tőle kapok, utánam nyúl, megtart és kiszed a rossz állapotokból, ha tehetném mindenkinek őt íratnám fel a dokival receptre és ez nem vicc :D
NAH, de a lényeg: szóval ez a harmadik évem, az első kettő volt a mély pokol, gyász gyász hátán, mélység, apátia, depresszió, anyagi és párkapcsolati gödrök, testi és mindenféle betegségek, egyszóval egy mélyzuhanás.
Jelentem a nehezén túl vagyok, mi kellett hozzá?
Nos, összetevők:

-ÉN - hát igen, itt lehet nevetsz, hát hogy máshogy, itt elmondanám, hogy oly sokszor elvesztettem magam, hogy csak a lelkemnek köszönhetem, hogy élek, na de amikor pillanatokra megtaláltam magam, akkor kapaszkodtam a jó erős elhatározásomba, hogy megyek Gabihoz, és összerakom életem darabkáit.
- GABI - egy nagyon tehetséges okos, tapasztalt segítő - fent említettem, hogy nekem nagyon nem mindegy, hogy kinek mondom el, ha egyáltalán meg tudok mukkani, vagy éppen meglátni a saját bajom, hát ne félj, Gabi segít kihozni a legmélyebben elásott akár gyerekkori, vagy akár családon belüli rég elfeledett, eltemetett traumákat. Hidd el, néha ahhoz, hogy a valami a jelenben ne működjön, egy gyermekkori rossz beidegződés elég, nálam például ilyen volt az anyám által oly sokszor emlegetett "majd Csillácska megoldja mert ő okos" tipikus mondata, vagy pedig ilyen lehet egy osztálytárs által elejtett mondat, mint például "két lábon járó tehén vagy", és akkor itt még csak nagyon a semmit kapargatjuk, mégis hurcolom évekig és nem értem, hogy például miért nem alakul úgy az életem ahogy szeretném. Nah, ehhez kellenek az önfejlesztő/önismereti csoportok, családállítások, mert olyan mélyen elraktározódnak ezek a történések, és mennyire nem akarom sokszor tudatosan látni, hogy igen ettől meg ettől összetörtem.

- CSOPORT - elengedhetetlen, az az energia, amit egy csoport tud adni, azok a dolgok, amik a mezőben meg tudnak jelenni - a csoport megtartó, biztonságot adó közege elengedhetetlen, és higgyétek el, először nekem is volt olyan parám, hogy édes istenem idegen emberek előtt, hogy vetkőzzem le gátlásaim vagy hogyan osszam meg a dolgaim! Hát ne hezitálj ilyeneken, mert egy valami biztos, hogy olyan jól össze van rakva a mi nem is kicsi univerzumunk, hogy ezer százalék, hogy olyan emberekkel leszel együtt, akikkel pont lenned kell, akik pont a személyes fejlődésed segíteni tudják. Nem beszélve arról, amikor megszólalnak és rájössz, hogy veled kísértetiesen hasonló dolgok történtek, innentől rájöttem én is, hogy soha senki nem idegen, összetartozunk mind. Mind a nagy egésznek darabkái vagyunk.

- HAJLANDÓSÁG - háááát igen, egy hatalmas adagnyi, hogy hajlandó vagyok első sorban magamért tenni, hajlandó vagyok elfogadni azt, hogy bármi, amit eddig nem akartam látni, az például egy családállításon nagyon is feljöhet, és hogy hajlandó vagyok ezzel dolgozni, és hajlandó vagyok arra, hogy a mezőbe belépve, arra a nagyobb erőre hallgatok, pedig még nem is értem mi történik; avagy hajlandóság arra, hogy elengedem a kontrollt és nem én mondom meg, hogy mi van.

A valóságos tények a 2019-es történések után pedig az, hogy alakul az életem, lett normális munkám, ahol pár hónap után elő is léptettek, év végére pedig saját kis autóval is rendelkezem, valamint életem egyik legbőségesebb karácsonyát élhettem át.
Mi kellett hozzá? Egy családállítás alkalmával édesapám áldását kaptam az életemre, valamint egy előtte lévő állításon nagyapámnak adtam vissza egy hatalmas terhet, amit én cipeltem.
A házamat el kezdtem az éven felújítani, régi álmaimat ezzel kapcsolatban megvalósítani, s ha figyeltél az elején leírtam, hogy voltak ám pénzügyi mélypontok is , de ha azt mondom, hogy voltak idők amikor éheztem, akkor a két állapot összehasonlíthatatlan. Ezek voltak az anyagiak.

Párkapcsolat:
Anyám halála után beleugrottam egy párkapcsolatba, most már látom, hogy nagyon kötődni akartam valakihez, pótolgattam a hatalmas űröket magamban, hát időközben rájöttem, hogy ez nem működik, és a kapcsolat sem, de tanulni tanultam belőle, hiszen itt is fejlődnöm kellett, valamint lezárni a régi mintákat és kapcsolatokat, hogy egy új működhessen. Nos ez az életterület, amivel még dolgoznom kell, és még ezzel kapcsolatban megyek állításra is majd, de a nem működő kapcsolatnak decemberben ponott tettem a végére. Legalábbis annak a velős rossz korszaknak mindenképp, ami által rengeteget erősödtem, és arra is rájöttem, hogy egyedül is megállom a helyem.
Így azért nagyot változott a perspektíva, itt azért nagyon sokat számít az elengedés gyakorlat, párkapcsolaton belül pedig a dühkezelési technika vagy a biztonságos kötődés alapjai, jah és hogy hol tanultam ezeket, kitalálhatod, Gabináááál...

Egészség

Állandó fejfájás, rossz közérzet, migrének hada, hízás, hízás és még több hízás, gyomor panaszok, hólyag bajok, gerincbajok, gyakorlatilag már csak a hajszálaimmal nem volt gond.
Nos, azóta ez sokat változott, valahogy eddig akármit próbáltam nem ment, nem használt, nem sikerült. Mióta változott?
Egy családállítás után, ahol kiderült, hogy én a meg nem született testvéremhez kötődtem, olyannyira, hogy képes lettem volna meghalni, utána menni, és hogy ezek nem humbuk dolgok, elárulom, hogy az állítás után a testvéreimnél rákérdeztem, hogy tudtak e erről és láss csodát , mindenki tudta, hogy ő volt, csak én nem....
Az eredmény pedig, hogy elkezdtem életmódot váltani, szépen alakul a testem is, jobban érzem magam a bőrömben, és visszajött az életkedvem. Ami azért nagyon jó, mert eddig csak lebegtem és csináltam a mindennapokat céltalanul, automatán. Sikerült a robotpilótát kikapcsolni mostmár.

Tudom kicsit hosszúra sikeredett, de így is csak morzsái ezek annak az élménynek, tapasztalatnak, gyógyulásnak, amit eddig elértünk, igen elértünk, mert ez egyedül nem ment volna.
Remélem a beszámolómmal tudok segíteni másoknak is, hogy elinduljanak ezen az úton!
Mély tisztelet és hála.

V.CS. nő - Családállítás, önfejlesztő csoportok, Kapcsolatteremtő Gyógyítás