"... A Rend az emberek közötti kapcsolatokban a Szeretet számára eleve adott. Ez a Szeretet csak akkor lehet sikeres, ha tisztában vagyunk ezzel a Renddel. A vak, tudatlan szeretet nem ismeri ezt a Rendet, és gyakran tévútra vezet bennünket. Ám ha Szeretetünk ismeri és tiszteletben tartja ezt a Rendet, akkor valóra váltja álmainkat. Az ilyen Szeretet jótékony, gyógyító hatással van mind ránk, mind a környezetünkre." - Bert Hellinger "

Szolgáltatások - Családállítás


Következő csoportos alkalom:  2021. március 7. vasárnap 13:00
                                                      2021. március 27. szombat 13:00
                                                      Helyszín:  Debrecen Busi utca 8.
                                                     

Egyéni családállításra is van lehetőség. Keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken! 


Kiscsoportos módszer, amely segít elakadt élethelyzetekben, fizikai és lelki problémák, betegségek esetén.
A módszer egyéni formában is hatékonyan működik, hiszen a kliens lelkében ható dinamikákat tesszük láthatóvá ugyanúgy, ahogyan csoportban; a különbség abban áll, hogy egyéni családállítás során a képviselőket figurák illetve papírlapok segítségével jelenítjük meg. 

A családrendszerben meghatározott törvények: a Szeretet Rendjei hatnak tudattalanul. S amikor a Rend valami oknál fogva felborul, akkor következnek be az elakadások, sikertelenség az Élet bármely területén, egészségromlás, komoly betegségek.

Jelentkezés: csaladallitas@aszeretettere.hu
                       +36-20-314-2009

Mely esetekben érdemes igénybe venni a családállítást, vagy ismerőseink figyelmét felhívni rá?                                                                                 
Miért érdemes részt venni családállításon?
Amikor döntök arról, hogy igen, szeretném meglátni, ami van, az Igazságot, és családállításon megteszem ezt, rátekintek egy helyzetre, egy tünetre, egy kapcsolatra, akkor szabaddá válok, és képessé a változásra, változtatásra.
Meglátva az Igazságot felszabadulok a tudattalanban ható rejtett dinamikák kötése alól. Mert az Igazság felszabadít. Erőt ad.
Legyen szó elakadt gyászról, válás után szülők között konfliktusokkal terhelt kapcsolatról, párkapcsolati problémás helyzetről, szülő-gyermek közötti feszült viszonyról. Fizikai tünetről. Bármilyen nehéz élethelyzetről.

Jelentkezz bátran, ha megszólítanak a fentiek!  REND A LELKE MINDENNEK.
Szeretettel várlak!

Számítani kell rá, hogy sosem lehet előre meghatározni az időt, meddig tart egy csoportos családfelállítás. Aki a családfelállítás vége előtt távozik, nagy megterhelést ró a többi résztvevőre és az állítást vezetőre is, ezért kérem, aki jelentkezik, szánja rá az időt, amely lehet, hogy az egész délutánját igénybe veszi majd. Egymásért tegyük ezt meg! (Betegség, kisgyermek természetesen kivételt képez.)  
A családállítás nem helyettesíti a pszichoterápiát!
A résztvevő vállalja a felelősséget saját magáért, és aláírja, hogy nem áll és nem állt pszichiátriai kezelés alatt. A résztvevők nem állhatnak tudatmódosító szerek, pl. alkohol, gyógyszerek befolyása alatt!

#Családállítás #Debrecen #aszeretettere

Vélemények munkámról

"Férj a feleségéhez sok éven át tartó konfliktusokkal terhelt párkapcsolatot követő egyik reggel: 'Elèrkeztünk egy nagyon fontos megàllòhoz az èletünkben. 17 èven keresztül szàmomra voltàl Te ès voltam Èn, ès nagy ritkàn voltunk mi. Most csak Mi vagyunk. Valòszínü, hogy az ahogy szeretsz, aggòdsz èrtem, meghozta a gyümölcsèt. Nincs bennem kètely, bizonytalansàg a kapcsolatunkkal kapcsolatban. Ès megszületett a bizalom! Ígèrem hogy vigyàzok magamra, hogy a lehetö leghosszabb ideig lehessünk együtt. Szeretlek'....
Feleség: 'Látod, sose szabad feladni!!! Van, amihez 17 év kell... de megéri."

(M.Gy. ffi és felesége - Családállítás, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, segítő beszélgetések)