"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál - olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat." - Dr Eric Pearl

Szolgáltatások - Kapcsolatteremtő Gyógyítás


"...szavak nem szükségesek. A szeretet és a béke élménye az egyetlen fontos dolog, amit valahogyan kommunikálni kell. Ez a szívbéli attitűd végzi a gyógyítás munkáját két ember között - mindkét irányban -, nem az, amit mondanak egymásnak. Hiába halmozott fel valamelyikük hatalmas szóbeli ismeretanyagot: ennek vajmi csekély a jelentősége a mély, belső gyógyítás szempontjából." (G.G. Jampolsky A szeretet tanítása)                                      

A 3 x 1 óra kapcsolatteremtés lehetőség, hogy visszatérjen az egyensúlyhoz, a harmóniához.
A kapcsolatteremtés olyan gyógyító frekvenciákhoz enged hozzáférést - energia, fény, információ -, amelyek a legszélesebb spektrumban aktiválják az öngyógyulás folyamatát. Tudományos elmélete kvantumfizikai kutatásokkal is alátámasztott és igazolt, számtalan dokumentált kísérletben.

A kezelés során nem tudhatjuk előre, hogy milyen gyógyulásban lesz részünk, nem biztos, hogy az következik be, amire számítunk. Megnyilvánulhat fizikai, lelki vagy mentális problémák, betegségek helyreállásában.
A masszázságyon csukott szemmel fekve, egyszerűen, elvárások nélkül engedje meg magának, hogy része legyen a gyógyulásban. Feküdjön nyugodtan és csak figyelje meg mindazt, amit észlel. Legyen Ön a megfigyelő és a megfigyelt egy személyben. Bármi is vonja magára a figyelmét, engedje meg, hogy ott legyen, és egyszerűen csak figyelje meg.

Bízzon benne, hogy az Ön számára a legmegfelelőbb gyógyulás következik be.

A kezelés alatt különböző fizikai, mentális, érzelmi tapasztalásban lehet része. De az is megtörténhet, hogy egyáltalán nem tapasztal semmit. A gyógyulás nincs összefüggésben a tapasztaltakkal.


 
Tudnivalók a kezelésekről:
Kényelmes ruházat ajánlott. Semmilyen kizáró ok vagy kockázat nincsen. A kezelő nem ér Önhöz, keze 20-60 cm-re a teste fölött mozog. A kezelő megkeresi a vendég rezgéseit és azzal dolgozik. A konkrét kezelés általában 30 perc. A gyógyulás időn és téren kívül történik, ezért a 30 perc éppen a megfelelő időtartam. A javasolt kezelések száma: 3 alkalom.
A világban szerte számtalan gyógyulás következett be a kezelések alkalmával. Egy valóban különleges élmény…
"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál - olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat." Dr Eric Pearl

Vélemények munkámról

„Ki vagyok én az állarcaim mögött?” - tréning. Az egyik legcsodálatosabb utazásom volt!
Tudtam, hogy sok álarcot viselek, hogy ezek megvédenek engem a hétköznapokban. Biztonsággal viseltem őket és cserélgettem, mikor melyikre volt szükségem.
9 alkalom egy csodálatos csoportban, csupa szív emberek között. A csoport megtanított arra, hogy az érzéseket nem kell szégyelni, és az eddigi életem során visszafojtott érzéseim felszínre törhettek. Megtanultam, mit jelentenek az érzéseim, hogy ne féljek tőlük, hogy az élet csodálatos és ha megmutatom a fájdalmamat a külvilágnak nem vagyok gyenge, hogy nyugodtan sírhatok a gyerekeim előtt, és nevessek velük bátran.
A 9 alkalom végére megtanultam szülőnek lenni, feleségnek lenni, sikeres nőnek lenni, és talán ami a legfontosabb megtanultam SÍRNI. Minden alkalom után elrakhattam egy álarcot a szekrény mélyére, mert már nem volt szükségem rá tovább. Néhány álarcot viselek már csak. Azért mentem, hogy visszakapjam a régi énemet.
Nem kaptam vissza.
Ettől sokkal többet  kaptam a csoporttól, megtaláltam, hogy ki vagyok én!Nő - Ki vagyok Én?-az álarcaim mögött - 9 alkalmas önfejlesztés