"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál - olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat." - Dr Eric Pearl

Szolgáltatások - Kapcsolatteremtő Gyógyítás


"...szavak nem szükségesek. A szeretet és a béke élménye az egyetlen fontos dolog, amit valahogyan kommunikálni kell. Ez a szívbéli attitűd végzi a gyógyítás munkáját két ember között - mindkét irányban -, nem az, amit mondanak egymásnak. Hiába halmozott fel valamelyikük hatalmas szóbeli ismeretanyagot: ennek vajmi csekély a jelentősége a mély, belső gyógyítás szempontjából." (G.G. Jampolsky A szeretet tanítása)                                      

A 3 x 1 óra kapcsolatteremtés lehetőség, hogy visszatérjen az egyensúlyhoz, a harmóniához.
A kapcsolatteremtés olyan gyógyító frekvenciákhoz enged hozzáférést - energia, fény, információ -, amelyek a legszélesebb spektrumban aktiválják az öngyógyulás folyamatát. Tudományos elmélete kvantumfizikai kutatásokkal is alátámasztott és igazolt, számtalan dokumentált kísérletben.

A kezelés során nem tudhatjuk előre, hogy milyen gyógyulásban lesz részünk, nem biztos, hogy az következik be, amire számítunk. Megnyilvánulhat fizikai, lelki vagy mentális problémák, betegségek helyreállásában.
A masszázságyon csukott szemmel fekve, egyszerűen, elvárások nélkül engedje meg magának, hogy része legyen a gyógyulásban. Feküdjön nyugodtan és csak figyelje meg mindazt, amit észlel. Legyen Ön a megfigyelő és a megfigyelt egy személyben. Bármi is vonja magára a figyelmét, engedje meg, hogy ott legyen, és egyszerűen csak figyelje meg.

Bízzon benne, hogy az Ön számára a legmegfelelőbb gyógyulás következik be.

A kezelés alatt különböző fizikai, mentális, érzelmi tapasztalásban lehet része. De az is megtörténhet, hogy egyáltalán nem tapasztal semmit. A gyógyulás nincs összefüggésben a tapasztaltakkal.


 
Tudnivalók a kezelésekről:
Kényelmes ruházat ajánlott. Semmilyen kizáró ok vagy kockázat nincsen. A kezelő nem ér Önhöz, keze 20-60 cm-re a teste fölött mozog. A kezelő megkeresi a vendég rezgéseit és azzal dolgozik. A konkrét kezelés általában 30 perc. A gyógyulás időn és téren kívül történik, ezért a 30 perc éppen a megfelelő időtartam. A javasolt kezelések száma: 3 alkalom.
A világban szerte számtalan gyógyulás következett be a kezelések alkalmával. Egy valóban különleges élmény…
"Ha szerencsés vagy, gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy, gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál - olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten Neked tartogat." Dr Eric Pearl

Vélemények munkámról

Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertelek jó néhány évvel ezelőtt. A masszázs, az egyéni segítő beszélgetések és később a csoportmunka során olyan fejlődésen mentem keresztül, hogy magam is alig hiszem. Immár harmadik éve járok hozzád a csoportos tréningekre. A kezdetekben eléggé mélyponton voltam. Koraszülés, útkeresés, elvált szülők gyermekeként fel nem dolgozott lelki traumák. Hol az én helyem a családomban, mi az én utam, ki vagyok én valójában.....?
Azt éreztem összeroskadok a tehertől, melyeket egyre nehezebb cipelnem. Fizikai tüneteim voltak: folyamatosan fájt a hátam, a gerincem különböző pontokon, időnként mellkasi fájdalom, nehézlégzés. Mellé társultak a rossz érzések: félelem, bizonytalanság, erőtlenség stb.
Majd jött a csoport!!!!!
Megkezdődött az önismereti munka rögös, de csodákkal teli útja. Olyan ismeretekre, tudásra, tapasztalásokra tettem szert, melyeknek köszönhetően elindult egy “gyógyulási folyamat”. Én így hívom. A lelkem el kezdett gyógyulni. Csodálatos érzés! Ez megnyilvánult a külvilágban. Szép lassan sorra rendeződtek az emberi kapcsolataim. Lett erőm, bátorságom. Most már ki merek állni önmagamért. Tudok magamra figyelni tudatosan. Feleségként tudok a férjemhez kapcsolódni, tudok a gyermekeinkre figyelni, értem Őket. Ki tudok teljesedni nőként, anyaként. Mindezen fejlődési folyamatban rengeteget segítettek az általad vezetett családállítások, melyeken rész vettem.
Az önismereti munka nem könnyű, de hihetetlen szabadságot ad!
Hálás vagyok mindezekért legfőképp neked, Gabi és természetesen a csoportnak! Köszönöm.
Szeretném folytatni ezt az utat, mert úgy érzem, bőven van még mit tanulnom és azért mert ez kell nekem.
Boldog vagyok, szabad vagyok, “Én” vagyok és jelen vagyok!
Legyetek bátrak, tegyétek meg azt az első lépést! Higgyétek el, megéri!

K.M. 40 éves Nő - Segítő beszélgetések, családállítás, önfejlesztő csoportok, szimbólumos nap