"A felnőtt hegymászó tudja, a legfontosabb az, hogy le is tudjon jönni a hegyről."

Szolgáltatások - Kinesio-taping


Fájdalomcsillapítás, mozgásfunkció-javítás, nyirokáramlás-serkentés, izomlazítás, ízülettámasztás

Ízület és izomszalagozás: A Kinesio-Taping egy új terápiás eljárás, melyet még ugyan nem régóta, viszont annál nagyobb sikerekkel alkalmaznak ízületi és izomfájdalmak esetén.

A Kinesio-Taping módszer kidolgozása a japán Kenzo Kase orvos-kiropraktőr nevéhez fűződik és a 70-es évekre nyúlik vissza. Az addig ragasztószalagokkal és kötésekkel rögzített ízületek és izmok ötletéből kiindulva a japán orvos kifejlesztett egy nyújtható, mozgékony szalagot, melyet a bőrre ragasztva lényegesen meggyorsul az ízületi és izompanaszok gógyulási ideje.

Az Acu-Tape ennek színterápiás továbbfejlesztett változata, s ennek köszönhetően a meridiánokra is hat. 

                                                                                   
 

Vélemények munkámról

26 évesen, 2,5 évnyi házasság után 2018. tavaszán elváltam. Részint ennek, részint sok más sebemnek feldolgozása céljából kezdtem el járni minimum havi 1x családállításra. Nemegyszer voltam állító,és számtalanszor segítő. Egyik sérelmem, ami miatt segítséget kértem egyéni terapeutától is, az, hogy édesapám nem tekintett lányának, hamar lemondott rólam, nem tartottuk a kapcsolatot, stb. Az addigi tinis, gőgös haragom, ami azt mondatta velem,hogy ha egyszer meghal, akkor sem megyek el a temetésére-, végül, 2019 májusában próba elé állíttatott, amikor megtudtam,hogy öngyilkos lett. Holott azelőtt kb 8 éve nem is láttam, zokogásban törtem ki, mikor megtudtam a hírt. Természetesen elutaztam a szülővárosomba a temetésére. Megbocsátottam neki,és ahogy ez az elhatározás megszületett bennem, jöttek fel a vele kapcsolatos jó emlékeim. Van két féltestvérem, akiket szintén apukám nemzett. Egyikükkel kb. 12 év után, a temetésen találkoztam, odajött hozzám köszönteni. Azóta telefonon tartjuk a kapcsolatot,és hamarosan találkozni is fogunk, csak nagy köztünk a földrajzi távolság. Másik féltestvéremet, nővéremet itt kerestem meg face-en, miután a hagyatéki végzésről lelestem a férjezett nevét. Múlt héten találkoztunk én, párom, ő és a férje itt Pesten, és egy kellemes napot töltöttünk együtt. Ez volt életünk első találkozása...én 26, ő 38 éves. Most hétvégén mi utazunk hozzájuk

N.A. nő - Családállítás