"Fordíts gondot a testedre! Nincs más hely, ahol élhetnél. Tested a lelked temploma. Vigyázz hát rá!"

Szolgáltatások - Masszázsok


FRISSÍTŐMASSZÁZS

A svédmasszázs fogásait alkalmazó masszázs, amely fokozza az izmok vér- és nyirokkeringését, javítja az általános közérzetet.

Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja, milyen csodálatos közérzetet jelent. Ha még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy megajándékozza magát vele!TALPMASSZÁZS

A talp - rajta a több, mint 70.000 idegvégződéssel - alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljük. A talpmasszázzsal nagyon sok betegséget lehet kezelni, de megelőzésre, frissítésre is alkalmas.

Egy alkalom 40 perc.

A természetes - alternatív gyógymódok, mint a reflexológia, elsődleges célja, hogy támogassák, erősítsék, aktiválják a szervezet öngyógyító erőit; mert az energetikai egyensúly helyreállítása az egészség alapfeltétele.
A talpon lévő zónák megfelelnek egy-egy szervnek, melyeket stimulálva helyreállítható a szerv helyes, egész-séges működése, s így az egész szervezet egész-ségének helyreállítása.

Diagnosztikai szempontból is van jelentősége. A talp reflexzónáinak érzékenysége, fájdalma, lerakódások jelenléte arra utal, hogy a zónához tartozó szervben funkciózavar, rendellenesség lépett fel.

Probléma, betegség esetén célszerű kúraszerűen végezni (hetente 2-3 alkalom), amely során először a tünetek felerősödése tapasztalható, hogy azután a gyógyulás bekövetkezzen, s a szervezet egészsége helyreálljon.

Ellenjavallatok:

NYIROKMASSZÁZS

A legkíméletesebb és leghatékonyabb a masszázsok között.

Időtartama: 75 perc

Kiváló méregtelenítő hatású, így akár fogyni szeretne, vagy a cellulittól  megszabadulni, akár betegségből gyógyulni vagy fájdalmat, ödémát megszüntetni, műtét után regenerálódni, a nyirokmasszázs biztos módszer.

Nagyszerűen oldja a stresszt, ellazít, nyugtat, immunrendszert erősít, ellenállóvá tesz a betegségekkel szemben. Gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül, melyek a nyirokkeringés serkentésével – az áramlási sebesség 10-12-szeresére nő! - és a nyomó-simító mozdulatokkal a nyirokcsomók felé terelik és elvezetik a nyirokfolyadékot, amely salak- és méreganyagokat tartalmaz.

Fogyókúra nagyszerű kiegészítője, amely centiméterekben mérhető, látványos eredményt hoz. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és jótékonyan hat az alvászavarokra.

 
Rendszeresen érdemes alkalmazni (Egy alkalomnak nincs látható, centikben mérhető eredménye).

Káros mellékhatása nem ismert, akár mindennap alkalmazható. Legkorábban 3-4 kezelés után látható és tapintható az eredmény. Egy erősen elsalakosodott testet nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani, célszerű kúraszerűen kezdeni - 10-12 alkalom egy kúra -, a továbbiakban fenntartó kezelésként szükség szerint kéthetente, havonta, vagy tetszés szerint masszíroztatni; de akár több kúrát is lehet folyamatosan alkalmazni, akár szünet nélkül is. Lehetőség szerint ajánlott évente ismételni a kúrát. Rendkívül fontos a kúra alatt a bőséges folyadékbevitel - napi 2-3 liter minimum -, hogy a fellazított méreg- és salakanyagok minél előbb távozni tudjanak a szervezetből!

Ajánlott:
Ellenjavallatok:

Vélemények munkámról

Amikor tragédiát látunk magunk körül gyorsan elfordítjuk fejüket, hogy ne is lássuk, hiszen ez velünk úgysem történhet meg. Pedig de.... 2016. őszén még én is örömmel vártam a holnapot párom oldalán. Hittem, hogy révbe ért az életem, a családalapítás már csak egy karnyújtásnyira volt tőlem. Aztán egy éjszaka alatt minden összeomlott körülöttem. A párom elment biciklizni és többé nem jött haza...saját kezével vetett véget életének. Segítséget kértem és kaptam. Egyéni terápiával annyira megerősödtem, hogy újra elkezdtem élni, de egy idő után elakadtam a gyászban. Ekkor találkoztam a gyászfeldolgozó csoport felhívásával és éreztem, hogy ez az én utam. A közösség ereje megtartott és továbblendített. Megtapasztaltam a feltétel nélküli elfogadást, megértést és szeretetet. Tíz alkalommal együtt sírtunk és nevettünk, közösen örültünk egymás fejlődésének, és támogattuk egymást a nehezebb időszakokban. Bár volt a csoportnak tematikája, a foglalkozások mindig az igényeinkhez, és az éppen aktuális lelki állapotunkhoz igazodtak. Sokszor mondják, hogy a közösség megtart és felemel, de ezt én most valóban saját bőrömön tapasztalhattam meg. A csoport segítségével eljutottam odáig, hogy elengedtem szeretett páromat és újra a jövő felé fordítottam fejemet. Bár néha nehéznek érezzük megosztani másokkal érzéseinket és fájdalmainkat, érdemes bizalmat szavazni másoknak, sokat nyerhetünk belőle.(Egy 33 éves nő, akinek öngyilkos lett a párja - Gyászfeldolgozást támogató csoport)