"Fordíts gondot a testedre! Nincs más hely, ahol élhetnél. Tested a lelked temploma. Vigyázz hát rá!"

Szolgáltatások - Masszázsok


FRISSÍTŐMASSZÁZS

A svédmasszázs fogásait alkalmazó masszázs, amely fokozza az izmok vér- és nyirokkeringését, javítja az általános közérzetet.

Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja, milyen csodálatos közérzetet jelent. Ha még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy megajándékozza magát vele!TALPMASSZÁZS

A talp - rajta a több, mint 70.000 idegvégződéssel - alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljük. A talpmasszázzsal nagyon sok betegséget lehet kezelni, de megelőzésre, frissítésre is alkalmas.

Egy alkalom 40 perc.

A természetes - alternatív gyógymódok, mint a reflexológia, elsődleges célja, hogy támogassák, erősítsék, aktiválják a szervezet öngyógyító erőit; mert az energetikai egyensúly helyreállítása az egészség alapfeltétele.
A talpon lévő zónák megfelelnek egy-egy szervnek, melyeket stimulálva helyreállítható a szerv helyes, egész-séges működése, s így az egész szervezet egész-ségének helyreállítása.

Diagnosztikai szempontból is van jelentősége. A talp reflexzónáinak érzékenysége, fájdalma, lerakódások jelenléte arra utal, hogy a zónához tartozó szervben funkciózavar, rendellenesség lépett fel.

Probléma, betegség esetén célszerű kúraszerűen végezni (hetente 2-3 alkalom), amely során először a tünetek felerősödése tapasztalható, hogy azután a gyógyulás bekövetkezzen, s a szervezet egészsége helyreálljon.

Ellenjavallatok:

NYIROKMASSZÁZS

A legkíméletesebb és leghatékonyabb a masszázsok között.

Időtartama: 75 perc

Kiváló méregtelenítő hatású, így akár fogyni szeretne, vagy a cellulittól  megszabadulni, akár betegségből gyógyulni vagy fájdalmat, ödémát megszüntetni, műtét után regenerálódni, a nyirokmasszázs biztos módszer.

Nagyszerűen oldja a stresszt, ellazít, nyugtat, immunrendszert erősít, ellenállóvá tesz a betegségekkel szemben. Gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül, melyek a nyirokkeringés serkentésével – az áramlási sebesség 10-12-szeresére nő! - és a nyomó-simító mozdulatokkal a nyirokcsomók felé terelik és elvezetik a nyirokfolyadékot, amely salak- és méreganyagokat tartalmaz.

Fogyókúra nagyszerű kiegészítője, amely centiméterekben mérhető, látványos eredményt hoz. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és jótékonyan hat az alvászavarokra.

 
Rendszeresen érdemes alkalmazni (Egy alkalomnak nincs feltétlenül élesen látható, centikben mérhető eredménye).

Káros mellékhatása nem ismert, akár mindennap alkalmazható. Legkorábban 3-4 kezelés után látható és tapintható az eredmény. Egy erősen elsalakosodott testet nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani, célszerű kúraszerűen kezdeni - 10-12 alkalom egy kúra -, a továbbiakban fenntartó kezelésként szükség szerint kéthetente, havonta, vagy tetszés szerint masszíroztatni; de akár több kúrát is lehet folyamatosan alkalmazni, akár szünet nélkül is. Lehetőség szerint ajánlott évente ismételni a kúrát. Rendkívül fontos a kúra alatt a bőséges folyadékbevitel - napi 2-3 liter minimum -, hogy a fellazított méreg- és salakanyagok minél előbb távozni tudjanak a szervezetből!

Ajánlott:
Ellenjavallatok:

Vélemények munkámról

Nagyjából egy évvel ezelőtt egy kávézó teraszán hallgattam a barátnőm történetét. A családállításról mesélt, ő már akkor többször is részt vett rajta, állítóként és segítőként is. Jóindulattal és érdeklődve figyeltem, de nem tudtam elképzelni, hogyan lehetne nekem segítségemre ez a módszer valaha is?
Aztán eltelt pár hónap és az addig csendes-boldogtalanságban töltött életem a feje tetejére állt. Először próbáltam homokba dugni a fejem, aztán próbáltam beszélni róla, sírtam, dühöngtem, terápiára jártam, hibáztattam és bántottam magamat, a körülöttem lévőket.
Miután hónapokig vegetálva éltem az életemet, megfogalmazódott bennem egy gondolat: „Most már bármit megteszek, csak újra kapjak levegőt”.
Ekkor állítottam először csoportban. Azóta pedig még egyszer. Ez utóbbinak 3 hónapja.
A leglényegesebb tapasztalatom, hogy az állításhoz bátorság kell. Nem is kevés. Az összes amid van. Még az is amiről eddig nem tudtad, hogy létezik. Nekem is kellett, hogy szembe nézzek azzal ami van. Merthogy a mondás, miszerint a családállításon láthatóvá válik az, ami van – igazabb már nem is lehetne. Szembenézni önmagunkkal sokaknak egy életen át nem sikerül, egy állítás ehhez képest nagyjából fél óra. Én ezeken kétszer fél órákon olyan önismereti utat jártam be, melyre talán több éves terápiával sem tudtam volna rátalálni. Közben nagyon féltem, rettenetesen fájt, azt hittem belehalok. Nehéz volt és kegyetlenül őszinte. Minden egyes perce. Aztán vége lett. Voltak nehéz napok, volt amikor feljött a kép, ami az állításon elém tárult. Volt, hogy emiatt sokat sírtam és hagytam fájni. Merthogy fájni azt fájt, utána is. Nagyon. Azonban az első állításom óta most már eltelt kicsivel több mint fél év. Én pedig hálás vagyok, amiért a saját bőrömön tapasztaltam meg ennek a csodálatos módszernek a gyógyító erejét. Merthogy bármennyi bátorság is kellett hozzá, bármennyi fájdalmat éltem meg és bármennyi könnycseppet ejtettem el ez idő alatt, mind megérte, az utolsó cseppig. Bár hiszem, hogy az önmagunk felé vezető út örökké tart, azt gondolom, hogy a családállítás során egy hosszabb távot tehetünk meg, rövidebb, ámde annál tartalmasabb idő alatt. Nem egy sétagalopp és nem egy mesebeli, tökéletes tartalom. Szerintem viszont ilyen magunkat látni a tükörben. Tökéletlen, sebezhető de valóságos. Az ami van. Ami vagyok.
És, hogy miért tettem ki magam mindennek ha ilyen nehéz és fájdalmas volt?
Mert azóta a helyemen vagyok a családrendszerben, nem cipelem tovább őseim, hozzátartozóim terheit és nem félek szembenézni a jövővel, ezáltal pedig nem gátolom magamat a saját boldogságom útján.
Köszönettel tartozom a módszernek és a segítőmnek, azért mert napról napra egyre jobban kapok levegőt.

J.G. nő - Családállítás