"Fordíts gondot a testedre! Nincs más hely, ahol élhetnél. Tested a lelked temploma. Vigyázz hát rá!"

Szolgáltatások - Masszázsok


FRISSÍTŐMASSZÁZS

A svédmasszázs fogásait alkalmazó masszázs, amely fokozza az izmok vér- és nyirokkeringését, javítja az általános közérzetet.

Ha volt már része a masszázs élményében, akkor tudja, milyen csodálatos közérzetet jelent. Ha még nem tapasztalta jótékony hatásait, itt az ideje, hogy megajándékozza magát vele!TALPMASSZÁZS

A talp - rajta a több, mint 70.000 idegvégződéssel - alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljük. A talpmasszázzsal nagyon sok betegséget lehet kezelni, de megelőzésre, frissítésre is alkalmas.

Egy alkalom 40 perc.

A természetes - alternatív gyógymódok, mint a reflexológia, elsődleges célja, hogy támogassák, erősítsék, aktiválják a szervezet öngyógyító erőit; mert az energetikai egyensúly helyreállítása az egészség alapfeltétele.
A talpon lévő zónák megfelelnek egy-egy szervnek, melyeket stimulálva helyreállítható a szerv helyes, egész-séges működése, s így az egész szervezet egész-ségének helyreállítása.

Diagnosztikai szempontból is van jelentősége. A talp reflexzónáinak érzékenysége, fájdalma, lerakódások jelenléte arra utal, hogy a zónához tartozó szervben funkciózavar, rendellenesség lépett fel.

Probléma, betegség esetén célszerű kúraszerűen végezni (hetente 2-3 alkalom), amely során először a tünetek felerősödése tapasztalható, hogy azután a gyógyulás bekövetkezzen, s a szervezet egészsége helyreálljon.

Ellenjavallatok:

NYIROKMASSZÁZS

A legkíméletesebb és leghatékonyabb a masszázsok között.

Időtartama: 75 perc

Kiváló méregtelenítő hatású, így akár fogyni szeretne, vagy a cellulittól  megszabadulni, akár betegségből gyógyulni vagy fájdalmat, ödémát megszüntetni, műtét után regenerálódni, a nyirokmasszázs biztos módszer.

Nagyszerűen oldja a stresszt, ellazít, nyugtat, immunrendszert erősít, ellenállóvá tesz a betegségekkel szemben. Gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül, melyek a nyirokkeringés serkentésével – az áramlási sebesség 10-12-szeresére nő! - és a nyomó-simító mozdulatokkal a nyirokcsomók felé terelik és elvezetik a nyirokfolyadékot, amely salak- és méreganyagokat tartalmaz.

Fogyókúra nagyszerű kiegészítője, amely centiméterekben mérhető, látványos eredményt hoz. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és jótékonyan hat az alvászavarokra.

 
Rendszeresen érdemes alkalmazni (Egy alkalomnak nincs látható, centikben mérhető eredménye).

Káros mellékhatása nem ismert, akár mindennap alkalmazható. Legkorábban 3-4 kezelés után látható és tapintható az eredmény. Egy erősen elsalakosodott testet nem lehet egy kezelés alatt megtisztítani, célszerű kúraszerűen kezdeni - 10-12 alkalom egy kúra -, a továbbiakban fenntartó kezelésként szükség szerint kéthetente, havonta, vagy tetszés szerint masszíroztatni; de akár több kúrát is lehet folyamatosan alkalmazni, akár szünet nélkül is. Lehetőség szerint ajánlott évente ismételni a kúrát. Rendkívül fontos a kúra alatt a bőséges folyadékbevitel - napi 2-3 liter minimum -, hogy a fellazított méreg- és salakanyagok minél előbb távozni tudjanak a szervezetből!

Ajánlott:
Ellenjavallatok:

Vélemények munkámról

Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertelek jó néhány évvel ezelőtt. A masszázs, az egyéni segítő beszélgetések és később a csoportmunka során olyan fejlődésen mentem keresztül, hogy magam is alig hiszem. Immár harmadik éve járok hozzád a csoportos tréningekre. A kezdetekben eléggé mélyponton voltam. Koraszülés, útkeresés, elvált szülők gyermekeként fel nem dolgozott lelki traumák. Hol az én helyem a családomban, mi az én utam, ki vagyok én valójában.....?
Azt éreztem összeroskadok a tehertől, melyeket egyre nehezebb cipelnem. Fizikai tüneteim voltak: folyamatosan fájt a hátam, a gerincem különböző pontokon, időnként mellkasi fájdalom, nehézlégzés. Mellé társultak a rossz érzések: félelem, bizonytalanság, erőtlenség stb.
Majd jött a csoport!!!!!
Megkezdődött az önismereti munka rögös, de csodákkal teli útja. Olyan ismeretekre, tudásra, tapasztalásokra tettem szert, melyeknek köszönhetően elindult egy “gyógyulási folyamat”. Én így hívom. A lelkem el kezdett gyógyulni. Csodálatos érzés! Ez megnyilvánult a külvilágban. Szép lassan sorra rendeződtek az emberi kapcsolataim. Lett erőm, bátorságom. Most már ki merek állni önmagamért. Tudok magamra figyelni tudatosan. Feleségként tudok a férjemhez kapcsolódni, tudok a gyermekeinkre figyelni, értem Őket. Ki tudok teljesedni nőként, anyaként. Mindezen fejlődési folyamatban rengeteget segítettek az általad vezetett családállítások, melyeken rész vettem.
Az önismereti munka nem könnyű, de hihetetlen szabadságot ad!
Hálás vagyok mindezekért legfőképp neked, Gabi és természetesen a csoportnak! Köszönöm.
Szeretném folytatni ezt az utat, mert úgy érzem, bőven van még mit tanulnom és azért mert ez kell nekem.
Boldog vagyok, szabad vagyok, “Én” vagyok és jelen vagyok!
Legyetek bátrak, tegyétek meg azt az első lépést! Higgyétek el, megéri!

K.M. 40 éves Nő - Segítő beszélgetések, családállítás, önfejlesztő csoportok, szimbólumos nap