"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" - Theodore Roosevelt

Szolgáltatások - Önfejlesztő - önsegítő és támogató csoportok


 


Sorsfordító napok - 3 alkalmas önfejlesztés
 
Következő önfejlesztő napok időpontja: 2022.04.-05.-06. hónap egy-egy vasárnapja. Pontos dátum hamarosan.... 

1. Sorsfordító nap a Mezőben 1.napGéczy Anikó - féle 3 alkalmas önfejlesztés.
Ismét lehetőséget kívánok adni azoknak, akik szeretnének magukért tenni, a "képes vagyok" valóságában cselekedni, sorsukat jobbítani.

Egy résztvevő tapasztalata:
"Magamon érzem hogy láncok szakadtak le a lelkemről."

S egy másik:

"Szívből ajánlom!
Számomra rengeteg felismerést és békét hozott ez a csoportos munka.
Aki úgy érzi tényleg menjen el! Ezt tapasztalni kell. A lényeget sosem tudjuk könyvekből és elméleteken keresztül megtapasztalni. Ide gyakorlat kell. És ez AZ."


És még egy:
"Hogy mit is adott nekem a Sorsfordító napok?
A három kulcsszó, ami eszembe jut: csoport, bizalom, megengedés. 
Az első alkalom meghatározó Mezőben végzett gyakorlata az Elengedés gyakorlat volt. Utólag eszméltem, hogy a fájdalom, amitől ülni sem tudtam, a csoportnap végére az intenzív munkának köszönhetően enyhült. A fantasztikus ebben a gyakorlatban, hogy csak rajtam múlik... bármikor, bárhol. És a fülemben cseng azóta is Gabi, és a rajta keresztül áramló megengedés, hogy "az is oké, ha..." Hiszen nem vagyunk hibátlanok.
A második alkalom párkapcsolati témaköre óriási meglepetést hozott, izgalommal vártam a női sort. Az az erő, ami áradt... 
A harmadik alkalom intenzitása számomra példa nélküli volt bármely korábbi tanfolyami naphoz képest. A testtel való kapcsolatot nem is tudtam hova tenni, a szemem is átsiklott az ismertető olvasása közben, mégis az e témakörben végzett gyakorlatok illetve az áldozati létből való feloldozás voltak azok, melyek a legnagyobb áttörést, sorsfordítást hozták reményeim szerint élethossziglan.
A csoport óriási erőt adott. A páros gyakorlatok, amelyektől mint kiderült, nem csak én berzenkedtem, óriási lehetőséget adtak arra, hogy szemtől szembe kimondásra kerülhessenek saját árnyoldalammal kapcsolatos félelmeim.
Akármennyire elcsépelten hangzik, de valóban élethosszig tartó folyamat, míg részlegesen megismerjük magunkat. Szívből ajánlom ezt a 3 alkalmat, aki erőt érez magában, hogy a másik tükrén keresztül lássa Önnön magát.
Én kis bátorsággal óriási erőre tettem szert, azzal hogy hittel és bizalommal fordultam Gabi és a csoporttársaim felé. Felbecsülhetetlen, amit kaptam, ezúton is köszönöm mindannyiótoknak!"

E napokon több gyakorlattal fogunk dolgozni a családállításból ismert morfogenetikus mezőben. Magatokon tapasztalhatjátok meg a mező erejét, hatását.
Összesen 3 napot töltünk együtt.
1.Sorsfordító nap témáiból ízelítő:
Mi is az a morfogenetikus mező? - kevés elmélet.
Egy teljes napot töltünk gyakorlatokkal a mezőben.
Tudatos jelenlét.
Tematikus gyakorlatok, mini állítások, fókuszban:
- az esetlegesen mástól (tudattalanul) átvett, most letehető legnehezebb sorsteher visszaadása;
- szüleim és én;
- megszabadulás a félelemtől
- döntés a mezőben.

Dr. Hawkins tanításai alapján - elengedés gyakorlat, tudattérkép.

A napot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartom meg, maximális jelentkezők száma: 12 fő.

Mind a három alkalommal 11:00 - 19:00-ig vagyunk.
Jelentkezés: +36-20-314-2009
info@aszeretettere.hu
Részvételi díj : 18 ezer Ft; a részvétel 6 ezer Ft előleg befizetésével biztosítható.

Az első nap fókuszában az anyával és az apával - a szülőkkel való kapcsolat áll.
Minden az anyánál kezdődik. Az élet, az egészség, a boldogság, a siker. Amíg anyánkkal való kapcsolatunk 'rendezetlen' - s ez független attól, hogy anyánk él vagy már meghalt, tudunk - e személyesen találkozni, vagy a világ másik végén élünk, vagy hogyan viselkedett, bánt velünk gyermekként, épp csak a világra tudott hozni, s a kapcsolat ott meg is szakadt, és így tovább, hiszen számtalan módon kapcsolódunk vagy épp hogy nem tudunk valami miatt biztonsagosan kapcsolódni az anyánkhoz - addig rendetlenség és mindenféle kapcsolati problémák vannak jelen az életünkben. Az önmagunkkal való biztonságos kapcsolat és szeretetteljesség ugyanúgy az anyánkkal való kapcsolat minőségétől függ, ahogyan a bizalom és önbizalom, a biztonságos kötődés, kapcsolat kialakítása és működtetése is.
Ha a lelkemben rendben vagyok anyámmal, akkor Önmagammal is, mindennel és mindenkivel is rendben tudok lenni a világban. Mert az első lépés az anyánál kezdődik.

Szeretettel várlak, melléd állok, tedd meg ezen a napon az első és legnagyobb lépést Önmagad felé!


 
2.Sorsfordító nap a Mezőben 2.nap
Folytatjuk az onfejlesztést.
Fókuszban a nőiség, férfilét, párkapcsolat.


A férfi-nő kapcsolatban tapasztaljuk meg a legmélyebb boldogságot, és a legmélyebb szenvedést is. Ha valakire ránézel, az első, amit megállapítasz: férfi vagy nő. Ketten együtt képeznek egy egészet – de csak akkor, ha a férfi férfi marad és a nő nő marad. 

- Női sor, férfi sor - 
 erős női-férfi ősöktől feltöltődünk: "női őseimmel a hátam mögött vagyok én is nő"; Férfi ősök: a fiú ha elfogadja az apját, akkor tud férfivá válni. Férfi ősökre rátekintés.

Előző párkapcsolatok kerüljenek a helyükre. Az előző párok, párkapcsolatok elismerése. Ha gyerek van: szülőként nem tudunk elválni. Közös tehervállalás, tragikus események közös feldolgozása (gyermek halála, válás, abortusz…). A szakítás művészete. "...és most békével elengedlek". 
- Jelen párkapcsolat. Párkapcsolat sikerességének kulcsa: adok-kapok egyensúlya.
- Egyéb jelentős hatású gyakorlatok a mezőben: elmozdulás a múlttól a jelen felé, megszabadulás a       félelemtől, a szeretet választása.


A napot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartom meg, maximális jelentkezők száma: 12 fő.

E napon is 11:00 - 19:00-ig vagyunk együtt.
Jelentkezés: +36-20-314-2009
info@aszeretettere.hu
Részvételi díj : 18 ezer Ft; a részvétel 6 ezer Ft előleg befizetésével biztosítható.

3.Sorsfordító nap a Mezőben 3.Az önfejlesztő napok befejező napján folytatjuk a megkezdett munkát, s feltesszük a koronát az eddig  elvégzettekre, igen sok gyakorlattal.

A mai nap központi témája:
Indulásom az Életbe - Egészség – Gyógyulás - Teljesség

- Indulás az életbe - békés érzelmi leválás az anyáról
A múlt meggyógyítása 
- Betegség - tünetek - gyógyulás - Tudattalan bűntudat és egy bizonyos mentális hiedelemrendszer szükséges a betegséghez Mintha a tudattalan bűntudat keresne valamit, hogy igazolja magát. A test megjeleníti azt, amit elhitt. A test azt fogja tenni, amit az elme elhisz. Gyakran nem tudatosul bennünk, hogy mi van a tudatunkban, ebben az esetben tudattalannak nevezzük. Lehet, hogy nem emlékszünk, hogy lett volna ilyen gondoltunk, de ha a testünkben megnyilvánul, tehát lennie kellett. Ha valaki azt gondolja, hogy ő valamilyen betegség hatása alatt van, akkor azt a hiedelmet is gyógyítani kell. A betegséget ott gyógyítjuk, ahol elkezdődött.
Az egészség azt jelenti, hogy nem vagyunk hajlandók bedőlni a negativitásnak. Az egészséghez meg kell bennünk lenni a hajlandóságnak, hogy olyan mentális hozzáállást alakítsunk ki, ami pozitív, építő jellegű, és hogy elengedjük negatív álláspontjainkat. Jótékony hatású, ha készek vagyunk megbocsátóan, nagyvonalúan viszonyulni az élethez.
- Bűntudat - megbocsátás - hajlandóság és szándék jelentése, jelentősége a felszabadult életminőséghez vezető úton. Az egészség pozitív mentális hozzáállás eredménye. Azt a tudatszintet tükrözi, ami az alsóbb, fizikai szinten nyilvánul meg. Az egészség megnyilvánulása a pártatlanság feletti szintekből ered: a hajlandóságból, szeretetteljességből, a belső örömteliségből, a belső béke állapotából.
- Tettes - áldozat - szabadulás az áldozati létből, tettes-áldozat dinamika oldása
- Egészséges tudat alapvető jellegzetessége a szeretetteljesség.
- Bőség - szükség.
 Akik az elengedést alkalmazzák, gyakran váratlanul elárasztja a bőség. Az elégedettség, amit korábban a pénztől reméltek, közvetlenül teljesül. A belső boldogság függetlenné válik a külső gazdagságtól. A belső szabadság állapotában függetlenedünk a külvilágtól, és többé nem vagyunk a hatásának kitéve.

A napot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartom meg, maximális jelentkezők száma: 12 fő.

E napon is 11:00 - 19:00-ig vagyunk együtt.
Jelentkezés: +36-20-314-2009
info@aszeretettere.hu
Részvételi díj : 18 ezer Ft; a részvétel 6 ezer Ft előleg befizetésével biztosítható.


 


4. Szimbólumok és én - Bepillantás szimbólumaim tükrébe, 1napos önismereti műhely 
 
Mindig is foglalkoztatott a szimbólumok világa? Vagy egy teljesen új terület ez számodra? Itt az alkalom, hogy közelebbről lásd!
Gyere, tölts magaddal egy élménydús napot szimbólumaid titokzatos, felfedezésre váró, varázslatos világában. 
 
Mik azok a szimbólumok?
Ki vagyok én a szimbólumaim tükrében?
Mit lehet velük csinálni?
Mit mutatnak meg?
Miért jó ez nekem? 

Bevezetés az önismeret  világába a szimbólumok segítségével.
 
DIXIT és OH kártyával játékos gyakorlatok, mese, vezetett imaginációk, munka a morfogenetikus mezőben.
Tapasztald meg milyen saját történetedbe tekinteni, magadat tapasztalni, kérdéseidre magadban válaszokra lelni a szimbólumok közvetítésével. 
 
A férőhelyek száma korlátozott, jelentkezz mielőbb, ha megszólít a téma!
Résztvevők száma: max 10 fő
 
17 éves kortól várom szeretettel a jelentkezőket!
Részvételi díj: 18 ezer Ft
A részvétel 5 ezer Ft előleg befizetésével biztosítható.

Következő időpont: Szervezés alatt, jelentkzők függvényében, 2022. év elején
 
Jelentkezés
info@aszeretettere.hu
 +36-20-314-2009
 


 
 

Vélemények munkámról

"Szívből ajánlom!
Számomra rengeteg felismerést és békét hozott ez a csoportos munka.
Aki úgy érzi tényleg menjen el! Ezt tapasztalni kell. A lényeget sosem tudjuk könyvekből és elméleteken keresztül megtapasztalni. Ide gyakorlat kell. És ez AZ."

(S.E.G. nő - Egy nap a MEZŐ-ben (önfejlesztő műhely)