"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!" - Theodore Roosevelt

Szolgáltatások - Önfejlesztő - önsegítő és támogató csoportok


 


Sorsfordító napok - 4 alkalmas önfejlesztés
 
Következő önfejlesztő napok időpontja: 2022.május 8., június 12., július 17. és szeptember 11.

1. Sorsfordító nap a Mezőben 1.nap - 2022.05.08.Lehetőséget kívánok adni azoknak, akik szeretnének magukért tenni, a "képes vagyok" valóságában cselekedni, sorsukat jobbítani.

Visszajelzések, tapasztalatok azoktól, akik már elvégezték az önfejlesztőt:

"Magamon érzem hogy láncok szakadtak le a lelkemről."


"Szívből ajánlom!
Számomra rengeteg felismerést és békét hozott ez a csoportos munka.
Aki úgy érzi tényleg menjen el! Ezt tapasztalni kell. A lényeget sosem tudjuk könyvekből és elméleteken keresztül megtapasztalni. Ide gyakorlat kell. És ez AZ."


"Hogy mit is adott nekem a Sorsfordító napok?
A három kulcsszó, ami eszembe jut: csoport, bizalom, megengedés. 
Az első alkalom meghatározó Mezőben végzett gyakorlata az Elengedés gyakorlat volt. Utólag eszméltem, hogy a fájdalom, amitől ülni sem tudtam, a csoportnap végére az intenzív munkának köszönhetően enyhült. A fantasztikus ebben a gyakorlatban, hogy csak rajtam múlik... bármikor, bárhol. És a fülemben cseng azóta is Gabi, és a rajta keresztül áramló megengedés, hogy "az is oké, ha..." Hiszen nem vagyunk hibátlanok.
A második alkalom párkapcsolati témaköre óriási meglepetést hozott, izgalommal vártam a női sort. Az az erő, ami áradt... 
A harmadik alkalom intenzitása számomra példa nélküli volt bármely korábbi tanfolyami naphoz képest. A testtel való kapcsolatot nem is tudtam hova tenni, a szemem is átsiklott az ismertető olvasása közben, mégis az e témakörben végzett gyakorlatok illetve az áldozati létből való feloldozás voltak azok, melyek a legnagyobb áttörést, sorsfordítást hozták reményeim szerint élethossziglan.
A csoport óriási erőt adott. A páros gyakorlatok, amelyektől mint kiderült, nem csak én berzenkedtem, óriási lehetőséget adtak arra, hogy szemtől szembe kimondásra kerülhessenek saját árnyoldalammal kapcsolatos félelmeim.
Akármennyire elcsépelten hangzik, de valóban élethosszig tartó folyamat, míg részlegesen megismerjük magunkat. Szívből ajánlom ezt a 3 alkalmat, aki erőt érez magában, hogy a másik tükrén keresztül lássa Önnön magát.
Én kis bátorsággal óriási erőre tettem szert, azzal hogy hittel és bizalommal fordultam Gabi és a csoporttársaim felé. Felbecsülhetetlen, amit kaptam, ezúton is köszönöm mindannyiótoknak!"

E napokon több gyakorlattal fogunk dolgozni a családállításból ismert morfogenetikus mezőben. Magatokon tapasztalhatjátok meg a mező erejét, hatását.
Összesen 4 napot töltünk együtt.
1.Sorsfordító nap témáiból ízelítő:
Mi is az a morfogenetikus mező? - kevés elmélet.
Egy teljes napot töltünk gyakorlatokkal a mezőben.
Tudatos jelenlét.
Tematikus gyakorlatok, mini állítások, fókuszban:
- az esetlegesen mástól (tudattalanul) átvett, most letehető legnehezebb sorsteher visszaadása;
- szüleim és én;
- megszabadulás a félelemtől

- elengedés gyakorlat, tudattérkép - 
Dr. Hawkins tanításai alapján.

A napot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartom meg, maximális jelentkezők száma: 12 fő.

Mind a négy alkalommal 10:00 - 18:00-ig vagyunk.
Jelentkezés: +36-20-268-4923
info@aszeretettere.hu
Részvételi díj : 18 ezer Ft; a részvétel 6 ezer Ft előleg befizetésével biztosítható.

Az első nap fókuszában az anyával és az apával - a szülőkkel való kapcsolat áll.
Minden az anyánál kezdődik. Az élet, az egészség, a boldogság, a siker. Amíg anyánkkal való kapcsolatunk 'rendezetlen' - s ez független attól, hogy anyánk él vagy már meghalt, tudunk - e személyesen találkozni, vagy a világ másik végén élünk, vagy hogyan viselkedett, bánt velünk gyermekként, épp csak a világra tudott hozni, s a kapcsolat ott meg is szakadt, és így tovább, hiszen számtalan módon kapcsolódunk vagy épp hogy nem tudunk valami miatt biztonsagosan kapcsolódni az anyánkhoz - addig rendetlenség és mindenféle kapcsolati problémák vannak jelen az életünkben. Az önmagunkkal való biztonságos kapcsolat és szeretetteljesség ugyanúgy az anyánkkal való kapcsolat minőségétől függ, ahogyan a bizalom és önbizalom, a biztonságos kötődés, kapcsolat kialakítása és működtetése is.
Ha a lelkemben rendben vagyok anyámmal, akkor Önmagammal is, mindennel és mindenkivel is rendben tudok lenni a világban. Mert az első lépés az anyánál kezdődik.

Szeretettel várlak, melléd állok, tedd meg ezen a napon az első és legnagyobb lépést Önmagad felé!


 
2.Sorsfordító nap a Mezőben 2.nap - 2022.06.12.
Folytatjuk az onfejlesztést.
Fókuszban a nőiség, férfilét, párkapcsolat.


A férfi-nő kapcsolatban tapasztaljuk meg a legmélyebb boldogságot, és a legmélyebb szenvedést is. Ha valakire ránézel, az első, amit megállapítasz: férfi vagy nő. Ketten együtt képeznek egy egészet – de csak akkor, ha a férfi férfi marad és a nő nő marad. 

- Női sor, férfi sor - 
 erős női-férfi ősöktől feltöltődünk: "női őseimmel a hátam mögött vagyok én is nő"; Férfi ősök: a fiú ha elfogadja az apját, akkor tud férfivá válni. Férfi ősökre rátekintés.

Előző párkapcsolatok kerüljenek a helyükre. Az előző párok, párkapcsolatok elismerése. Ha gyerek van: szülőként nem tudunk elválni. Közös tehervállalás, tragikus események közös feldolgozása (gyermek halála, válás, abortusz…). A szakítás művészete. "...és most békével elengedlek". 
- Jelen párkapcsolat. Párkapcsolat sikerességének kulcsa: adok-kapok egyensúlya.
- Egyéb jelentős hatású gyakorlatok a mezőben: elmozdulás a múlttól a jelen felé, megszabadulás a       félelemtől, a szeretet választása.

E napon is 10:00 - 18:00-ig vagyunk együtt.
Jelentkezés: +36-20-268-4923
info@aszeretettere.hu
Részvételi díj : 18 ezer Ft

3.Sorsfordító nap a Mezőben 3. - 2022.07.17.Az önfejlesztő napok befejező napján folytatjuk a megkezdett munkát, s feltesszük a koronát az eddig  elvégzettekre, igen sok gyakorlattal.

A mai nap központi témája:
Párkapcsolatok rendezése folytatódik - áldozat szerep, test-tünet--betegség-egészség-gyógyulás. 
- Párkapcsolatok rendezése folytatás
Bűntudat és áldozatszerep összefüggése, kilépés az áldozatszerepből, tettes-áldozat dinamika oldása
- Betegség - tünetek - gyógyulás - Tudattalan bűntudat és egy bizonyos mentális hiedelemrendszer szükséges a betegséghez Mintha a tudattalan bűntudat keresne valamit, hogy igazolja magát. A betegséget ott gyógyítjuk, ahol elkezdődött.
Az egészség azt jelenti, hogy nem vagyunk hajlandók bedőlni a negativitásnak. Az egészséghez meg kell bennünk lenni a hajlandóságnak, hogy olyan mentális hozzáállást alakítsunk ki, ami pozitív, építő jellegű, és hogy elengedjük negatív álláspontjainkat. Jótékony hatású, ha készek vagyunk megbocsátóan, nagyvonalúan viszonyulni az élethez.
- Bűntudat - megbocsátás - hajlandóság és szándék jelentése, jelentősége a felszabadult életminőséghez vezető úton. Az egészség pozitív mentális hozzáállás eredménye. Azt a tudatszintet tükrözi, ami az alsóbb, fizikai szinten nyilvánul meg. Az egészség megnyilvánulása a pártatlanság feletti szintekből ered: a hajlandóságból, szeretetteljességből, a belső örömteliségből, a belső béke állapotából.
- Döntés a mezőben


4.Sorsfordító nap a Mezőben 4. - 2022. 09. 11.


E napon zárjuk a4 napos önfejlesztőt, további erős hatású gyakorlatokkal a mezőben. 

A nap központi témája: Indulás az Életbe, egészséges tudat, teljesség.


- Egészséges tudat alapvető jellegzetessége a szeretetteljesség.
- Megérkezés a családrendszerbe
- a szándék ereje
- a múlt meggyógyítása
- Bőség - szükség.
 Akik az elengedést alkalmazzák, gyakran váratlanul elárasztja a bőség. Az elégedettség, amit korábban a pénztől reméltek, közvetlenül teljesül. A belső boldogság függetlenné válik a külső gazdagságtól. A belső szabadság állapotában függetlenedünk a külvilágtól, és többé nem vagyunk a hatásának kitéve.

E napon is 10:00 - 18:00-ig vagyunk együtt.
Jelentkezés: +36-20-268-4923
info@aszeretettere.hu
Részvételi díj : 18 ezer Ft


4. Szimbólumok és én - Bepillantás szimbólumaim tükrébe, 1napos önismereti műhely 
 
Mindig is foglalkoztatott a szimbólumok világa? Vagy egy teljesen új terület ez számodra? Itt az alkalom, hogy közelebbről lásd!
Gyere, tölts magaddal egy élménydús napot szimbólumaid titokzatos, felfedezésre váró, varázslatos világában. 
 
Mik azok a szimbólumok?
Ki vagyok én a szimbólumaim tükrében?
Mit lehet velük csinálni?
Mit mutatnak meg?
Miért jó ez nekem? 

Bevezetés az önismeret  világába a szimbólumok segítségével.
 
DIXIT és OH kártyával játékos gyakorlatok, mese, vezetett imaginációk, munka a morfogenetikus mezőben.
Tapasztald meg milyen saját történetedbe tekinteni, magadat tapasztalni, kérdéseidre magadban válaszokra lelni a szimbólumok közvetítésével. 
 
A férőhelyek száma korlátozott, jelentkezz mielőbb, ha megszólít a téma!
Résztvevők száma: max 10 fő
 
17 éves kortól várom szeretettel a jelentkezőket!
Részvételi díj: 18 ezer Ft
A részvétel 5 ezer Ft előleg befizetésével biztosítható.

Következő időpont: Szervezés alatt, jelentkzések függvényében.
 
Jelentkezés
info@aszeretettere.hu
 +36-20-268-4923
 


 
 

Vélemények munkámról

Amikor tragédiát látunk magunk körül gyorsan elfordítjuk fejüket, hogy ne is lássuk, hiszen ez velünk úgysem történhet meg. Pedig de.... 2016. őszén még én is örömmel vártam a holnapot párom oldalán. Hittem, hogy révbe ért az életem, a családalapítás már csak egy karnyújtásnyira volt tőlem. Aztán egy éjszaka alatt minden összeomlott körülöttem. A párom elment biciklizni és többé nem jött haza...saját kezével vetett véget életének. Segítséget kértem és kaptam. Egyéni terápiával annyira megerősödtem, hogy újra elkezdtem élni, de egy idő után elakadtam a gyászban. Ekkor találkoztam a gyászfeldolgozó csoport felhívásával és éreztem, hogy ez az én utam. A közösség ereje megtartott és továbblendített. Megtapasztaltam a feltétel nélküli elfogadást, megértést és szeretetet. Tíz alkalommal együtt sírtunk és nevettünk, közösen örültünk egymás fejlődésének, és támogattuk egymást a nehezebb időszakokban. Bár volt a csoportnak tematikája, a foglalkozások mindig az igényeinkhez, és az éppen aktuális lelki állapotunkhoz igazodtak. Sokszor mondják, hogy a közösség megtart és felemel, de ezt én most valóban saját bőrömön tapasztalhattam meg. A csoport segítségével eljutottam odáig, hogy elengedtem szeretett páromat és újra a jövő felé fordítottam fejemet. Bár néha nehéznek érezzük megosztani másokkal érzéseinket és fájdalmainkat, érdemes bizalmat szavazni másoknak, sokat nyerhetünk belőle.(Egy 33 éves nő, akinek öngyilkos lett a párja - Gyászfeldolgozást támogató csoport)