"Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad." - Hippokratész

Szolgáltatások - Segítő beszélgetés - életvezetési tanácsadás


Aki személyesen nem tud eljönni konzultációra, azok számára elérhető vagyok on-line módon is: Messenger video-chat a rendelkezésre áll. Találkozzunk a Szeretet Terében, on-line! 

A segítő beszélgetések célja az elakadt élethelyzet, gyász, párkapcsolati konfliktus, nem szervi betegségek, túlzott stresszhelyzet esetén életünk megbillent egyensúlyának helyreállítása. Segítség lehet minden olyan esetben, ahol orvosilag nem igazolható a betegség érzet, de konkrét betegség esetén is segíthet. A segítő beszélgetések - egy folyamat, mely során közösen megkeressük és feltárjuk a probléma gyökerét. Majd a segítő beszélgetések során az önreflexió és ezzel együtt a gyógyulás elindulhat. Ehhez a páciens aktív közreműködése szükséges, a szándéka és kitartó munkája, hogy "egyenesbe hozza" az életét.

Segítőhöz - pszichológushoz, életvezetési tanácsadóhoz, kineziológushoz, stb. - menni félelmetes, ciki, netán szégyenletes, vagy hogyan is vagyunk ezzel?

Tapasztalatom szerint, aki benyit hozzám, a legnehezebben túl van: az első lépést megtette ahhoz, hogy szembe nézzen azzal, ami van. Önmagával, a benne lévő nehéz, fájdalmas érzésekkel.
Valóban nehéz meglépni, ám az ajándékok, amiket ez az egy lépés hoz, kárpótolnak: a segítő melléd áll, s támogató jelenléttel átkísér a nehéz folyamaton, miközben felfedezed, hogy egyre erősebb vagy lelkileg, stabilabb érzelmileg, s a fizikai tüneteid is csökkennek. Visszatalálsz önmagadhoz, az énerődhöz. Ezáltal képessé válsz a nehéz élethelyzetre rálátni, megtalálni magadban az erőforrásaidat, és elindulni a változás útján. Vagyis megoldani.
Képes vagy az életed nehézségeit feldolgozni, legyen az gyász, bármilyen veszteség, elakadás, problémás élethelyzet.
Segítőhöz fordulni nem ciki, nem szégyen, hanem bátorság! Melléd állok szeretettel, és elkísérlek, amíg magadra találsz újra!
Tedd meg ezt az egy lépést önmagadért! A kezedben a kulcs!

A Kaptam egy bátor nőtől - kliensemtől - néhány gondolatot. Azért osztom meg, mert gyönyörűen fogalmazza meg a hivatásom lényegét, amiért nap, mint nap felkelek és elindulok. Hálásan köszönöm neki, és kívánom, hogy merítsenek erőt és bátorságot a szavaiból mások is!

"Arra gondoltam, hogy hányan élnek/élünk úgy hogy mások által teremtett világot hiszünk igaznak, hogy a mások által jónak tartott dolgok adnak egy mércét. És mikor kilépünk ebből és merjük önmagunkat adni és hinni abban, hogy az a valós és igazán jó nekünk, akkor falakba ütközünk és ez a hozzánk közelállókra is igaz. Te pont azért dolgozol többek között velem is, hogy merjük vállalni és megélni az érzéseinket. Hogy megtaláljuk mindennek a forrását." (Sz.B.M. nő)

A segítő beszélgetések ideje: 60 perc/ alkalom.

Vélemények munkámról

"10 éve körülbelül a férjem szédelgett, zsibbadtak a végtagjai, és mivel ipari alpinista, a magasban dolgozik minden nap, gyorsan MRI időpontot kértünk. Az eredmény mielin pusztulás, kisülések az agyban, gócok, egy -kettő közvetlenül a gerinccsatorna körül, ami szklerózis multiplexre utal.
Nagyon megijedtünk. A DVD-n, amit MRI után kaptunk, egyértelműen látszott a gond...
Aztán pár évre rá a családban történt sok haláleset elsodort minket a családállításra, aminek köszönhetjük, hogy nagylányunk hormonális gondjai , zárkózottsága megszűnt, középső gyermekünk a halott elhalt testvére helyett az élő testvéreire tudott fókuszálni, jómagam elkezdhettem a balesetben elhunyt nővérem élete helyett a magamét élni, és a napokban, 3 év után , egy újabb csodát élhettünk meg. A férjem MRI kontrollvizsgálaton volt, rettegtünk, hogy mi lesz eredmény. A Covid miatt csak telefonos “rendelés” van, megcsörrent a telefon, a három gyermekünk és én ott álltunk a férjem mellett, és vártunk.... A diagnózis: nyoma sincs a szklerózisnak, vagy a gócoknak. 3 éve volt az első állítása, majd 3 kapcsolatteremtő gyógyítása. Együtt vettünk részt a gyógyításokban, emlékszem a szivárványszínű erőtérre, ami a gyógyítás alatt áramolt a férjem fejébe, mintegy utókezelés , a családállítás alatt történtek után.
Egy nagyon fontos dolgot is szeretnék üzenni azoknak, akik olvasnak: függetlenül attól, hogy hisz-e benne valaki, vagy “relaxálni képes” egyén-e (mert sok technikánál, ha nem sikeres, ez szokott lenni az egyik kifogás, hogy nem vagy képes ellazulni, mert a sok stressz nem engedi...), függetlenül minden külső vagy belső tényezőtől, MŰKÖDIK!!!! A kapcsolatteremtő gyógyítások alatt 10 perc elteltével a párom édesen horkolt mellettem, mégis mindent fel tudott idézni, ami történt, úgy is, hogy igazából nem is érti, hogy mi történik a folyamat alatt. Nem kell érteni, nem kell “képesnek” lenni, mindegy, milyen mindennapi körülményből zuhansz be egy állításra, vagy gyógyításra, mindentől függetlenül egy feledhetetlen, fejlesztő, harmonizáló , és egészségesen teljességet adó utazásban lesz részed!
Köszönöm Tóth Gabriellának, a morfogenetikus mezőnek, Bert Hellingernek, Eric Pearl-nek, a családomnak, az őseimnek, és még sorolhatnám..."


M.Gy. ffi és felesége - Családállítás, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, segítő beszélgetések